top of page
pexels-manuela-adler-949194.jpg

Werkwijze

Ik vind verbinding met jou erg belangrijk. Eerst vindt er een telefonische of online intakegesprek plaats. In dit intakegesprek leren wij elkaar kennen en gaan we samen jouw coachvraag bespreken. Dan hoor ik graag of jij aan de slag wilt met mij als coach en daarna
starten wij het coachtraject.

 
Tijdens dit traject gaan wij samen aan de slag met jouw
coachvraag en ga jij jezelf zeker persoonlijk ontwikkelen in het traject. Ik heb diverse tools dit ik inzet bij mijn coachtrajecten. Dit is afgestemd op jou en op jouw coachvraag. Tijdens het traject check ik ook wat jouw wensen en behoeftes zijn.

 
Ik heb o.a. ervaring met familiesystemen, talenten, gedrag (o.a. DISC), emoties, behoeftes, drijfveren,
waarden en kwaliteiten.
3a910dfc-d9a1-4dbb-87f1-66a9a02e13c9.jpg

Traject

Mijn waarden van mijn bedrijf en ook van mijzelf zijn: verbinding, ontwikkeling en samenwerking. Door mijn eigen levenslessen, door mijn diverse coachopleidingen/cursussen en natuurlijk mijn werkervaring kan ik jou helpen om zelf in actie te komen.

Loop jij momenteel even “vast” en/of wil jij
aan de slag om jezelf beter te leren kennen en persoonlijk te ontwikkelen? Dan ben ik de juiste coach voor jou!

 
3a910dfc-d9a1-4dbb-87f1-66a9a02e13c9.jpg
WhatsApp Image 2023-06-12 at 22.20.40.jpeg

Investering

1 op 1 coaching
Mijn tarief is 95 euro per uur exclusief BTW.


DISC en drijfverentesten
Mocht je aan de slag willen met de DISC- (gedrag) en Drijfverentesten? Dat kan!

Hiervoor heb ik een pakket op maat:
Je neemt eerst de test(en) af. Door middel van vragen via de computer vul je de test(en) in. Je ontvangt een uitgebreide rapportage. Het eerste gesprek van 1 uur bestaat uit het bespreken van de rapportage en het tweede gesprek is 4 weken later. Hierdoor blijf je aan de slag met jouw inzichten en acties.


Investering voor de DISC test en 2 coachingsgesprekken is €280,- exclusief BTW. Investering voor de DISC- en drijfverentesten en 2 coachingsgesprekken is €350,- exclusief BTW.

L
ocatie Arnhem of online. Locatie buiten Arnhem? Dat kan!
A
lleen reken ik dan reiskosten.

Jouw werkgever?
Steeds meer werkgevers willen investeren in hun medewerker. Naast de ontwikkeling van vaardigheden, kan coaching bijdragen aan het (werk)geluk van medewerkers. Coaching wordt dan ook vaak ingezet vanuit het scholings- en opleidingsbudget van de werkgever. Informeer voor de mogelijkheden bij jouw werkgever.
Ik had nog nooit gesprekken gevoerd met een professional over 'mijzelf'. Daarom vond ik het heel fijn om te merken dat Joyce mijn tempo aanvoelde daarin. Ze luistert écht en wist mijn obstakels zo te belichten, waardoor ik me hier veel meer bewust van ben. Hier profiteer ik nu dagelijks van. In de gesprekken met haar ben ik meer over mijzelf te weten gekomen dan dat ik op voorhand had gedacht. Kortom, ik vond het een erg leerzame en super fijne ervaring die ik niet had willen missen.

Jolin

bottom of page