top of page
Joyce_foto1 (900 x 900 px).png

Joyce

Ik ben Joyce Leusveld, 40 jaar oud, en woon in Arnhem met mijn gezin. Ik en ook andere personen omschrijven mij als: warm & open, enthousiast, positief, verbindend, ondernemend & creatief, resultaat- en oplossingsgericht.

Op zakelijk gebied heb ik een carrièreswitch gemaakt. Mijn grootste stap was dat ik na jaren mijn baan in de Marketing & Communicatie heb opgezegd om mijn droom na te jagen: voor mijzelf beginnen als zelfstandig coach. Ik heb mijn HBO-diploma Professioneel Coach behaald en startte,begin 2021, mijn eigen coaching- en trainingsbedrijf: Joyce Leusveld Coaching.

Mijn passie

Ik volg nu mijn passie. Ik coach en train volwassenen en ben daarnaast coach/trainer van jongeren in het middelbaar onderwijs/MBO/HBO. Ik ben een NOBCO geaccrediteerde coach en ik ben ook een specialist in DISC & drijfverenmethode en in systemisch coachen. Mijn jaren werkervaring in de marketing, communicatie & events zet ik ook in tijdens mijn coaching en training.
 
Mijn persoonlijke drive is om samen met de personen die ik coach en train op ontdekkingstocht te gaan. Samen nieuwe inzichten ontdekken en bewustwording creëren. Ik vind het super om dit proces te mogen ondersteunen. Mijn hart gaat gloeien als ik personen zelfsturing zie toepassen en dat ze proberen te verbinden met zichzelf en met de ander. Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo.

De laatste jaren waren voor mij ook een ontdekkingsreis en mijn reis duurt nog voort. Ik leer nog elke dag. Hoe gaaf is dat!
WhatsApp Image 2023-06-12 at 22.20.41 (1).jpeg
bottom of page