top of page

Samenwerkingen

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen met bedrijven/organisaties die ik coaches en/of trainers zoeken voor hun opdrachten! Wil jij mij inzetten voor een opdracht? Dan kan. Neem gerust contact met mij op zodat wij elkaar kunnen ontmoeten live of via een scherm! Ik ben ook benieuwd naar jouw bedrijf/organisatie en wil graag ontdekken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. 

De afgelopen jaren heb ik voor meerdere organisaties opdrachten uitgevoerd. Ik coach en train volwassenen en ben daarnaast (talent) coach/trainer van jongeren in het middelbaar onderwijs/MBO/HBO. Ik zet, naast wat ik heb geleerd in mijn opleidingen, vooral mijn levenservaring in. Ervaringen uit mijn privéleven en ook uit mijn werkleven in de marketing, communicatie & events. Persoonlijk vind ik het leuk om samen te werken met andere organisaties. Samen een opdracht invullen en uitvoeren vind ik fijn. Uit deze opdrachten haal ik zelf weer volop inspiratie voor mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf.
Joyce is bij ons trainer vanaf het eerste uur. Ze is altijd zeer betrokken en denkt graag mee! Organisatorisch is Joyce super sterk en werkt ze snel en overzichtelijk. Daarnaast is ze open en zeer sociaal. 

Anneloes

Ik geniet van opdrachten die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, verbinding, samenwerking, creativiteit en communicatie. Hiervan word ik enthousiast en ik hou van een uitdaging! Dus kom maar op met deze opdrachten.

In mijn zzp-rugzak zitten diverse opdrachten zoals talentcoach bij meerdere MDT projecten, levenslessen verzorgen in het onderwijs, organiseren en uitvoeren van events in de onderwijs, interim opdracht als aanwezigheidscoach
binnen een school en diverse trainingsdagen & workshops voor volwassenen.
Logo_bewegenwerkt (2).png
FLow_logo.png

Samenwerkingen

HSP_Logo.png
H3lab.logo.png
bottom of page